AutismeAandacht

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

Eervolle vermelding tijdens de klASSe Awards

Eervolle vermelding van Autisme Aandacht tijdens de klASSe Awards

Door in Nieuws op 20 december 2016


Een prachtige dag voor AutismeAandacht!
Tijdens de uitreiking van de klASSe Award op 25 november 2016 heb ik met mijn bedrijf AutismeAandacht een Eervolle vermelding mogen ontvangen.

Ik voel me zo ongelofelijk vereerd … en ontzettend blij … dat dit mij mag overkomen. ( lees ook vooral dat ik hier met tranen van geluk in mijn ogen dit berichtje schrijf )

De klASSe-Award is een prijs voor personen, instellingen en bedrijven die zich in dit jaar op een autisme vriendelijke manier hebben ingezet voor mens(en) met autisme … en wordt vanuit het SAG (Samenwerkingsverband Autisme Gelderland) uitgereikt.

Mooie woorden van de jury in het juryrapport …
” De jury is erg onder de indruk van dit initiatief van één persoon … Ceril biedt de juiste ondersteuning aan moeders, ouders en kan dit goed onderbouwen … Door haar werkwijze kunnen kinderen participeren in sportclubs met daarbij de juiste begeleiding …
Met haar enthousiasme, gedrevenheid en ervaringen kan ze mensen inspireren en is zij een steun voor ouders”.

Een gevoel van trots om voor hetgeen ik doe, en eigenlijk als zo vanzelfsprekend zie, een waardering te mogen ontvangen!