AutismeAandacht

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

AutismeAandacht

voor voorlichting, visualisatie en verbinding

AutismeAandacht voor voorlichting, visualisatie en verbinding

Door in Nieuws op 23 april 2014


Het is zover! Mijn bedrijf AutismeAandacht is nu officieel en de nieuwe website is gelanceerd.

Waarom ben ik met AutismeAandacht begonnen? Ik wil mensen meer inzicht geven in wat Autisme is, zowel binnen het gezin als in onze maatschappij. Er is nog zo weinig bekend over Autisme. Ik wil door het geven van voorlichting mensen ervan bewust maken waar mensen met Autisme tegenaan lopen in onze samenleving en waarmee ze geconfronteerd worden. Mijn voorlichting verheldert ‘de wereld van Autisme’.

Kwaliteiten

Mijn toegevoegde waarde hierbij is dat ik ook vanuit mijn ervaring vertel. Ik heb meegemaakt dat het af en toe helemaal mis gaat, maar ook de groei heb ik meegemaakt wanneer je de juiste tools hebt om met iemand met Autisme te communiceren en te werken. Vanuit ervaring kan ik vertellen dat iemand met Autisme kwaliteiten heeft. Daarom wil ik ook zeker de kwaliteiten benadrukken i.p.v. beperkingen.

Projecten

Als ervaringsdeskundige ben ik betrokken bij diverse projecten rondom Autisme. Zo ook bij het Autisme Ouder Initiatief. Het is nodig dat wij als ouders van ons laten horen. Wij zijn de ervaringsdeskundigen en weten wat er nodig als het om ‘zorg op maat’ gaat. Ik vertel uit ervaring hoe het is om door juiste ‘zorg op maat’ je kind te zien ‘groeien’. Door deze zorg heeft mijn zoon zich kunnen ontwikkelen, zich kunnen ontplooien en werden zijn kwaliteiten zichtbaar.

AutismeAandacht is voor alle mensen die meer willen weten over Autisme. Laagdrempelig voor iedereen toegankelijk zonder daar gelijk een specifieke vraag aan te hangen. Kwaliteiten en talenten van mensen met Autisme worden door begrip en juiste benadering gestimuleerd en ontwikkeld. Daar heb je soms hulp en ondersteuning bij nodig. AutismeAandacht helpt vanuit ervaringsdeskundigheid en door visualisatie met het begrijpen van deze vaak onbegrepen groep binnen onze samenleving.