AutismeAandacht

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

Voorlichting . Visualisatie . Verbinding

Met Brain Blocks

Met Brain Blocks op de foto.

Door in Nieuws op 11 april 2017


Brain Blocks is een toolbox die ik gebruik bij mijn uitleg ”Wat is Autisme”.
Drie jaar geleden kwam ik in contact met Stephan van de Ven, bedenker van Brain Blocks. Met AutismeAandacht in de startblokken zag ik in Brain Blocks dé manier om mijn ervaringen en kennis over te kunnen dragen.
Bij iedere presentatie die ik geef heb ik de toolbox bij me …
Duidelijk, Zichtbaar en hiermee ook kunnen aansluiten om de vraag op maat te kunnen beantwoorden. Mensen meenemen in de vaak voor hun nog onbegrijpelijke wereld van Autisme … Een wereld die ik met Brain Blocks begrijpelijk kan maken.
Voorlichting van AutismeAandacht . Visualisatie met Brain Blocks . Verbinding maken met de vragen rondom Autisme
Daar word ik blij van


Related Posts