AutismeAandacht

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

Over Ceril

Wie ben ik

Autisme loopt als een rode draad door mijn leven. In 2004 kreeg onze oudste zoon de diagnose, die veel duidelijk maakte. Duidelijk werd waarom bepaalde situaties, handelingen en momenten voor hem anders zijn. Anders door hem worden beleefd.
Als ouder ging ik lezen, zocht ik naar informatie. Hoe kan ik het leven voor hem duidelijk maken, hoe kan ik hem het beste ondersteunen? Het was en is een hele zoektocht, waarbij wij als gezin veel hulp hebben gevraagd en gekregen.

Met AutismeAandacht inzicht geven in Autisme. Dat is nodig!

Met mijn bedrijf AutismeAandacht wil ik mensen laten zien wat Autisme is, ze vertellen over Autisme. Hoe je iemand met Autisme de ruimte kunt geven om zich te ontwikkelen binnen onze samenleving.
Autisme en Sport is een van de belangrijkste pijlers in mijn bedrijf; jongeren met Autisme willen ook meedoen, erbij horen en meesporten. Ouders help ik om een Plan van Aanpak te maken waarmee ze naar een trainer/coach van een sportclub kunnen gaan en ik leer trainers/coaches hoe ze het beste kunnen aansluiten bij iemand met Autisme. Alles zodat deze kwetsbare jongeren zich kunnen ontwikkelen en kunnen groeien.
In de omgeving Ulft en Mariënvelde is er “Spiegel je Kracht”; bijeenkomsten en coachsessies speciaal voor moeders van een kind met Autisme; het delen van ervaringen, een luisterend oor en handvatten om alle ballen in de lucht te kunnen houden.
Ik geef presentaties en voorlichting over Autisme aan kinderdagverblijven, sportclubs en scholen.

AutismeAandacht is er voor iedereen die meer wil weten over Autisme

Naast mijn ervaringsdeskundigheid heb ik een studie Pedagogisch Werk afgerond, aangevuld met diverse cursussen zoals “Geef me de 5” en het werken met de Brainblocs.
Met mijn enthousiasme, gedrevenheid, ervaring en boodschap kan ik mensen inspireren en aan het denken zetten.

 

Ceril Katuin - Verholt
Ceril Katuin

AutismeAandacht is voor iedereen die meer wil weten over Autisme.


Voorlichting

Als je weet wat Autisme is, kun je iets betekenen voor mensen met Autisme. Tijdens mijn voorlichting leer je Autisme beter begrijpen.

Voorlichting