AutismeAandacht

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

PROEF AUTISME

Tijdens het Preuvement in Gendringen

PROEF AUTISME … Tijdens het Preuvement in Gendringen

Door in Nieuws op 23 mei 2018


Vorig jaar was ik aanwezig op het Gendrings Preuvement en vroeg toen Aandacht voor mensen met Autisme binnen onze samenleving … binnen ons dorp.
Om Aandacht op maat te kunnen geven werk ik graag Samen, maak Verbindingen , deel ik Kennis om er voor mensen met Autisme en hun omgeving er te kunnen zijn.
Dat er in ons mooie Gendringen ondernemende mensen wonen die graag iets willen betekenen voor de nu nog kwetsbare mensen in ons dorp … in onze samenleving … is een feit.
Samen met Ewa Kuiper en Anny Hartjes willen we jullie kennis laten maken met de ‘’Wereld van Autisme’’.

Ik stel beide graag even voor:

Ewa Kuiper: ’’ Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van autisme.
Voeding is een heel belangrijk onderdeel in het leven van iemand met autisme.
Ik heb mijn passie voor koken gecombineerd met mijn kennis over autisme en er mijn werk van gemaakt. Om hierin goede begeleiding te kunnen geven heb ik recent mijn diploma als professioneel coach behaald.’’

Anny Hartjes: ( Atelier H art ) ‘’Door mijn werk bij jong volwassenen kom ik regelmatig in aanraking met jongeren met ASS problematiek, soms is dan beeldend werken een manier om deze jongeren hun gevoel en beleving te laten verwoorden in beeldtaal.
Beelden vertellen soms meer dan woorden.’’

En wat kun je van mij verwachten?
Ik maak graag een praatje met jou, kan visueel maken hoe het brein van een mens met Autisme werkt … neem je mee in mijn ervaringen, kennis.
Wat kan de samenleving, wat kun jij,  voor mensen met Autisme betekenen zodat ze mee kunnen doen op vele levensgebieden.
Ik deel graag en hoop daarmee met jou samen de wereld voor mensen met Autisme leefbaarder te maken.

Tijdens het Gendrings Preuvement stellen wij ons graag verder aan jullie voor, maken wij graag kennis met iedereen die Autisme wil proeven.

Heel graag Tot ziens!
Op 26 mei as 17.00-22.00 Rondom de St.Maartenskerk Gendringen

Hartelijke groet,
Ceril Katuin