AutismeAandacht

+1-888-123-1234 info@company.com

Menu

Stichting Zakelijk Sportnetwerk Oost

Waardering van Stichting Zakelijk Sportnetwerk Oost

Door in Nieuws op 13 februari 2017


Op maandag 30 januari 2017 was ik te gast op een netwerkavond van Stichting Zakelijk Sportnetwerk Oost.

Op deze netwerkavond binnen de muren van Metaalbedrijf Lenting in Varsseveld mocht ik wat komen vertellen over AutismeAandacht.

Tijdens een korte presentatie over hoe AutismeAandacht is ontstaan, wat Autisme is, Spiegel je Kracht en Autisme & Sport werd er met volle aandacht geluisterd.
Dat er op dat moment aandacht is voor mijn verhaal doet goed.

Aandacht voor Autisme blijft nodig!

De tool Brain-Blocks die ik gebruik met de uitleg “Wat is Autisme” maakt in korte tijd duidelijk wat er in het hoofd van een mens met Autisme gebeurt. Deze basisuitleg met Brain-Blocks maakt de verbinding, hiermee leg ik het contact om mensen mee te nemen in de wereld van Autisme. Een nog vaak voor velen onbekende wereld.

‘Spiegel je Kracht’ en ‘Autisme & Sport’ zijn ontstaan uit ervaringen. Mijn ervaringen.

Wat heb ik geleerd, gemist, ervaren in de afgelopen 14 jaar sinds de diagnose, maar ook zeker de ervaringen delen over de periode toen er nog geen diagnose was.

Met ‘Spiegel je Kracht’ voor moeders van kinderen met Autisme en ‘Autisme & Sport’ voor ouders, coaches en trainers kan ik vanuit ervaring, gekoppeld aan theorie, persoonlijke begeleiding en coaching bieden.

Voor mijn korte, bondige presentatie mocht ik het mooi compliment ontvangen. De aanwezigen vonden het een waardevol en leerzaam verhaal.

Na de presentatie werd ik blij verrast met een geweldige cheque.

Een prachtige waardering voor AutismeAandacht en daarmee de mogelijkheid om voor mensen met Autisme kansen te creëren.

Dankjewel Stichting Zakelijk Sportnetwerk Oost voor deze fantastische bijdrage!

 

Dat Stichting Zakelijk Sportnetwerk een interessant platform is voor ondernemers wil ik nog even genoemd hebben. Vanuit verschillende zakelijke takken van sport wordt kennis en expertise met elkaar gedeeld. Er is aandacht voor elkaar tijdens een gesprek en dit in een informele sfeer. Een echte aanrader om hier eens kennis van te gaan nemen!

Website Zakelijk Sportnetwerk Oost

Facebookpagina Zakelijk Sportnetwerk Oost

Zakelijk Sportnetwerk Oost